Publicat el 10/03/2020

 

El municipi de Dosrius acollirà el proper  28 de març un tram de la sisena etapa d’aquesta icònica competició

Dosrius  és un dels punts del Maresme per on transcorrerà, el dia 28 d’aquest mes, la sisena etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya.Es tracta de la segona ocasió en què el municipi acull un tram d’aquesta cursa emblemàtica, ja que el l’any passat hi va transcórrer  la segona etapa de la 99a Volta.

La Volta Ciclista a Catalunya és una cursa inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, la World Tour, i comporta un moviment aproximat d’uns 175 corredors, 70 cotxes i 20 motos, acompanyats per un dispositiu de 50 motos i tres cotxes dels Mossos d’Esquadra.

Per garantir la seguretat de la cursa, l’Ajuntament de Dosrius i la Policia Local col·laboraran en el pas de La Volta que farà el seu primer contacte amb Dosrius cap als volts de dos quarts de cinc de la tarda, aproximadament, quan els ciclistes entomaran la rotonda en direcció al municipi per la B-510. En aquest interval horari previst, la circulació de vehicles quedarà restringida en els punts inclosos en el recorregut. El talls de trànsit poden arribar a allargar-se entre 15 i 35 minuts.

Deixa un comentari