La VI Caminada dels Tres Pobles tanca les inscripcions amb 1.400 persones apuntades | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/04/2011

El punt de sortida per als caminants alellencs és el Bosquet, davant de l´Institut Alella, diumenge a les 9h
La Caminada dels Tres Pobles que se celebra aquest diumenge 10 d´abril ha tancat les inscripcions amb un total de 1.400 persones apuntades, que és el número màxim de participants admesos pels organitzador.


La caminada és una activitat lúdica i esportiva promoguda pels ajuntaments d’Alella, Teià i El Masnou que permet la realització d’una activitat saludable, a més d’enfortir les relacions entre veïns i afavorir el gaudi del paisatge, la natura i el patrimoni del territori que comparteixen els tres municipis. 
A les 9 del matí, davant de l´Institut Alella, els Trabucaires del Vi d’Alella donaran el tret de sortida de la Caminada. Es recomana als participants que arribin al punt de trobada amb mitja hora d’antelació per verificar les inscripcions i recollir els tiquets de l’esmorzar.
El recorregut, de 10 km, finalitzarà a la platja d’Ocata, on s’oferirà un esmorzar gratuït per a totes les persones participants. L´Ajuntament d´Alella posarà un servei d´autocar des del port del Masnou fins Alella entre les 12h i les 13.30h per retornar al poble tots els caminants alellencs que no vulguin fer la tornada a peu.
La caminada és oberta a tothom, grans i petits. Això sí, els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta, i els de 14 a 18 anys que vagin sols han de presentar una autorització signada.
Recomanacions per als caminants.
• Porteu calçat còmode.
• En cas de temps inestable porteu alguna peça de roba que us faci de paravent.
• Porteu aigua i dosifiqueu-la al llarg de la caminada.
• Sigueu respectuosos amb el medi ambient i tingueu una actitud prudent i cívica durant tot el recorregut

Deixa un comentari