Publicat el 19/07/2020

És una de les darreres millores que havia reclamat el consistori

El director general d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores, el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, i l’alcalde de Llavaneres, Nani Mora, acompanyats dels respectius tècnics, van visitar les obres de millora que s’estan portant a terme a la carretera N-II, al seu pas pel municipi, amb l’objectiu de millorar la seguretat viària.
Les millores que s’han portat a terme ara són algunes de les reclamacions expressades per l’Ajuntament de Llavaneres al mes de gener, en l’anterior visita de representants de la delegació del Govern a Barcelona i departament de Territori i Sostebilitat, com a titular de la via. La principal novetat és que s’ha reduït la velocitat en aquest tram de carretera, que passa a ser de 60 quilòmetres per hora, i s’hi han fet les corresponents actuacions de senyalització viària. Així mateix s’ha actuat per millorar la protecció dels vianants en el pont de la Riera del Balís, entre Sant Vicenç i Llavaneres.

L’alcalde, Nani Mora, vol deixar molt clar que “les feines no han acabat: hem demanat moltes més millores i s’han compromès a anar-les executant”. “Una de les nostres prioritats és treballar per la millora de l’N-II al seu pas per Llavaneres: hi cal manteniment i inversió, i aquest objectiu és a l’agenda de l’Ajuntament i també del departament”, ha declarat l’alcalde. Entre altres reptes de futur, hi ha la planificació d’una rotonda, així com la millora de la connectivitat per a vianants entre el barri del Balís i el port.

 

 

Deixa un comentari