Publicat el 11/06/2021

Som una associació sense ànim de lucre que uneix productors locals,artesans, artistes i empreses d’hostaleria i gastronomia de la Vallalta amb l’objectiu de fer una proposta de sostenibilitat de qualitat pels municipis de la Vallalta

El projecte es portarà a terme des de 3 vessants:
. Cuidar la natura i els pobles de la Vallalta.
. Fer difusió dels productors locals (vi, formatge), base cultural i gastronòmica que tenim a la zona, potents i donar-los relevància.
. Organitzar experiències recollint aquest potencial perquè la gent vingui, gaudeixi i donar a conèixer així el nostre entorn.

Proposem potenciar l’única zona verda que connecta mar i muntanya que queda al Maresme i uneix els tres pobles: Sant Iscle, Sant Cebrià i Sant Pol (WWW.VALLALTAEXPERIENCIES.ORG).

Viure la primera experiència
Ara és hora de viure la primera experiència i la volem compartir amb tots vosaltres. Volem compartir amb tu la primera experiència perquè experimentis en primera persona de què estem parlant.
Tindrà lloc a la natura, en una Masia molt especial. La resta… és una sorpresa!

Vine a l’esdeveniment de SOCIS…

Et convidem a l’esdeveniment de socis del proper dimecres 16 de juny on donarem a conèixer l’associació i que gaudirem amb els cinc sentits.

…TRET DE SORTIDA D’AQUEST PROJECTE
Data: Dimecres16 de juny
Hora: de 17h a 20h
Lloc: El Bosc de les Idees
Punt de trobada: Xiprer,1 – Sant Cebrià de Vallalta
Confirma’ns la teva assistència a: vallaltaexperiencies@gmail.com
T’esperem!!!!

Deixa un comentari