Publicat el 28/11/2016

 

El passat 13 de novembre es van presentar els diferents equips que aquesta temporada 2016/2017 defensaran els colors de la Unió Esportiva Cabrera. A l’acte que va tenir lloc al camp municipal d’esports es van donar a conèixer davant dels aficionats i dels familiars els 11 equips: 7 de futbol base, 2 femenins i 1 amateur.

La presentació va comptar amb la participació del president del club, Pepe Álvarez, acompanyat per l´alcalde, Jordi Mir, el regidor d´Esports, Sergi Teodoro, i el coordinador Albert Ventura. En les intervencions dels representants del consistori i de la UE Cabrera es va destacar la importància de l’esport en la formació dels infants i joves.

Precisament, una de les novetats d’aquesta temporada és la instal·lació ja realitzada al camp de futbol d’un mòdul destinat a què els joves jugadors puguin estudiar i fer els seus deures un cop finalitzades les classes. De la mateixa manera, aquest espai permet ser utilitzat per a la realització de reunions i xerrades del club.

Properament està previst l’inici d’obres per a la millora dels vestidors i la substitució de l’actual enllumenat per un de nou amb tecnologia LED.

Deixa un comentari