Publicat el 29/12/2018

IRONMAN es celebrarà a Calella els dies 19 de maig i 6 d’octubre de 2019

El passat 13 de desembre, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i el director regional del sud d’EMEA d’IROMAN, Agustí Pérez, van signar un conveni, símbol de la renovació de confiança entre la ciutat de l’Alt Maresme i IRONMAN que assegura la celebració de l’IRONMAN 70.3 el proper 19 de maig i l’IRONMAN, el 6 d’octubre de 2019 en aquesta localitat.

Montserrat Candini va declarar que, amb aquest acord, IRONMAN aposta fermament per Calella com a organitzadora de l’esdeveniment i va destacar  “la confiança entre l’empresa IRONMAN i l’Ajuntament de Calella per celebrar aquest proper 2019 dos triatlons amb tanta projecció internacional”.

Per la seva banda, Agustí Pérez va mostrar la seva alegria vers la renovació del contracte: “És un pas molt important per a nosaltres, que demostra la confiança que diposita la ciutat en el nostre projecte i la bona sinergia entre organitzacions”. En relació a la cursa IRONMAN va destacar que “el creixement que hem aconseguit conjuntament durant els darrers anys és molt notable. Les inscripcions s’exhaureixen cada cop més ràpidament i la presència d’atletes i professionals internacionals augmenta exponencialment, i això, és gràcies a tots els elements que IRONMAN i Calella ofereixen conjuntament”. Així mateix va voler agrair a l’alcaldessa de Calella la seva bona disposició: “Volem agrair sincerament a Montserrat Candini la bona entesa i l’esforç que ha dut a terme la ciutat per fer possible proves d’èxit i d’un alt nivell mundial”.

Deixa un comentari