La tradició dels Tres Tombs torna el diumenge 20 a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/01/2013

La Vilassar de Mar torna a recordar l´època de la pagesia amb el Tres Tombs, que arriben aquest diumenge 20 de gener amb una desfilada de cavalls, carros i carruatges per diferents carrers, i la tradicional benedicció dels animals.
La Comissió de Festes de Sant Antoni Abat i l´Ajuntament, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Vilassar de Mar, tornen a rememorar aquesta tradició. Engalanats especialment per a l´ocasió, cavalls, ponis, carros i carruatges desfilaran per diferents carrers seguint la imatge de Sant Antoni Abat, patró dels animals. A les 13.15 h, el rector de la parròquia farà la benedicció dels animals a la plaça de l´Església i el carrer Sant Joan, on també s´hi acosten animals de companyia.
PROGRAMACIÓ TRES TOMBS
9.30 h  Botifarrada. Tiquets: 3 euros. Hípica Rossell.
11.30 h Tres Tombs. Recorregut: Hípica Rossell, Ronda Vilassar, Maria Vidal, Sant Genís, Escultor Monjo i Montserrat. Els Tres Tombs transcorreran pels carrers Sant Josep, Mare Caterina Coromina, riera d´en Cintet, Santa Coloma, Sant Francesc, Dr. Masriera, Anselm Clavé, Sant Joan i Sant Josep. En acabar, continuarà cap al polígon industrial Els Garrofers.
13.15 h  Benedicció d´animals. Plaça de l´Església i carrer Sant Joan.

Deixa un comentari