La tempesta. Cronopis estrena al Teatre Monumental de Mataró un circ d’hivern | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/12/2011

En dues sessions faran una revisió del clàssic de Shakespeare. Divendres 30 a les 18h i a les 22 h.


La màgia del nou circ contemporani s’apropa al Teatre Monumental gràcies a Cronopis. Aquesta associació cultural de les arts del circ mataronina estrenarà un espectacle tribut al teatre clàssic oferint una nova versió de La tempesta, de William Shakespeare. Un text ideal per parlar de les relacions humanes, de la poesia, la força, la màgia, el perill o l’amor mitjançant diferents tècniques de circ com els malabars aeris, els equilibris i música en directe. El desterrament de Pròsper, Duc de Milà, i la seva filla Miranda a una illa per part del seu germà Antoni farà que Pròsper entri en contacte amb l’esperit d’Ariel per iniciar la seva venjança. L’obra parla de la supèrbia i la rancúnia, però també de la reconciliació i l’amor, permetent que Miranda es casi amb Ferran, fill del rei de Nàpols.
L´Associació Cultural de les Arts del Circ de Mataró Cronopis acaba de rebre un premi de reconeixement a la tasca de suport, creació i difusió del circ de la revista de Zirkólika. Dues companyies membres de Cronopis Teatre Modern i Trifaldó també han guanyat Premis Zirkónika.
Durada aproximada: 1 hora sense pausa
Dia: divendres 30. Horari: 18 i 22 hores
Venda d´entrades
Preu:
10 € adults/ 5 € infants (menors de 12 anys)
20% de descompte als socis de Cronopis i de l´APCC
Punts de venda: a les oficines de l´IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212 (24

Deixa un comentari