La teianenca Judit Mas i la seva parella Campions de Catalunya de ball esportiu 2011 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/10/2011

El 24 i 25 de setembre d’enguany, es van celebrar els Campionats de Catalunya de Ball Esportiu 2011 a Sta. Maria de Palautordera, i que la Judit Mas, teianenca, juntament amb la seva parella de ball Jordi Vengohechea, van quedar Campions de Catalunya dels 10 Balls Junior II, així com Sub-campions de Catalunya de Standard, aquest darrer títol per tercera vegada consecutiva.
 La Judit i en Jordi també han estat Sub-campions d’Espanya dels 10 Balls Junior II 2011, que es va celebrar a principis d’any a Guadalajara.
Des de l´ajuntament de Teià felicitem la Judit i en Jordi i els desitgem molts més èxits.
Una mica d´història:
Tan el Jordi com la Judit, van iniciar-se en els balls de saló com una activitat extraescolar al setembre del 2005 a l’escola de ball Pas Bàsic, ballant en diferents parelles. A l’abril de 2007, comencen a ballar junts i entren a formar part de l’equip de competició del CBE Pas Bàsic dirigit pel Sergi Puértoles, anant a competir gairebé cada diumenge.
Al desembre del 2009, a Manresa, queden Sub-campions de Catalunya Junior I en la modalitat d’estándard i 3r. Classificat de Catalunya Junior I dels 10 Balls, ( quan parlo dels 10 Balls, són la modalitat d’estándar i llatins junts, cinc balls de cada)
L’any 2010, al febrer a Alcorcón, al Campionat d’Espanya Junior II dels 10 Balls, queden vuitens, i al mes de març, a Torredembarra entren a la final del Campionat d’Espanya  Junior II d’estàndard, i queden en 5ª posició. Aquest mateix any , a l’octubre, la Federació Catalana de Ball Esportiu, els introdueix al llistat d’esportistes ARC (Alt Rendiment Català), fet que fa que dupliquin gairebé les hores d’entrenament. I al mes de desembre, a Amposta, aconsegueixen de nou el Sub-campionat de Catalunya Junior II d’estàndard i també el dels 10 Balls.
Aquest any 2011, al gener a Guadalajara, han quedat Sub-campions d’Espanya Junior II dels 10 Balls, al març a Castelldefels, 3r. classificat del Campionat d’Espanya Junior II en modalitat estàndard i la 5ª posició al Campionat d’Espanya Junior II en modalitat llatins, essent l’única parella espanyola que ha arribat a les tres finals.
Aquest  setembre,  van quedar Campions de Catalunya Junior II dels 10 Balls, Sub-campions de Catalunya Junior II estàndard i 3r. classificat de Catalunya Junior II Llatins.
Actualment, entrenen de 20  a 26 hores setmanals, rebent a Itàlia, classes de professors internacionals i cursen els dos 4t. ESO, en Jordi a l’IES Alella i la Judit, al SES Teià. Els seus entrenadors han estat sempre el Sergi Puértoles i l’Elisabeth Olmo, gràcies a ells, així com l´equip de professionals de Pas Bàsici i a l’esforç del Jordi i la Judit, han aconseguit aquestes fites.

Deixa un comentari