Publicat el 16/10/2015

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que agrupa prop de 3.000 entitats socials catalanes, commemorarà, per sisè any consecutiu, el Dia Internacional contra la pobresa. L’acte de commemoració tindrà lloc dissabte dissabte, 17 d’octubre, a partir de les 11.30 hores, a Badalona.
Per aquest motiu, el president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Oriol Illa, acompanyat per diversos membres de la Junta Directiva de la institució, visitarà a Badalona el Projecte Àngels que impulsa la Fundació Roca i Pi amb l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA) i el Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme. A la visita també hi assistiran la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; i la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger.
La visita començarà a les 11.30 hores i es preveu una atenció als mitjans de comunicació que hi assisteixin. Hi intervindran el president de la Fundació Roca i Pi, Jaume Aymar; el president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social, Oriol Illa; la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté; i l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater. La seu del Projecte Àngels es troba situada a la Masia Can Bofí Vell, a la Travessera de Montigalà, s/n.
L’objectiu del projecte Àngels és garantir que col·lectius vulnerables puguin disposar d’una llar digna i adequada a les seves necessitats i fomentar l’ocupació de persones aturades que es formen en l’ofici de la construcció i els arranjaments de la llar. Entre 2010 i 2014 s’han fet 827 actuacions de millora en 608 domicilis de famílies sense recursos.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya
La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya és una organització constituïda l’any 2003 per les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. En formen part 34 federacions i agrupacions que representen prop de 3.000 entitats no lucratives que treballen per la inclusió i la cohesió social
El Tercer Sector Social fa referència a aquelles entitats no governamentals i no lucratives que treballen en el camp social. Actualment, a Catalunya aquest sector inclou 6.800 entitats, representa un 2,8% del PIB, compta amb 300.000 voluntaris, dóna feina a 102.000 persones i presta serveis a 2,1 milions de persones.

Deixa un comentari