La societat municipal ENGESTUR ofereix a les associacions de comerciants vals de descompte per als aparcaments públics de rotació de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/01/2012

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme i la societat municipal ENGESTUR, que gestiona els aparcaments públics de rotació de la ciutat, han establert recentment un acord de col·laboració que fixa un preu reduït sobre les tarifes oficials d’aquests aparcaments per als comerciants de la ciutat. L’objectiu és facilitar l’aparcament dels professionals del comerç i dels clients i, d’aquesta manera, reactivar l’afluència de públic a les zones comercials urbanes. També es vol fomentar l’associacionisme entre els comerciants.
ENGESTUR proporcionarà vals de descompte a les associacions de comerciants en la seva qualitat d’entitats que fomenten la promoció econòmica de la ciutat. D’aquesta manera, els comerciants podran oferir als seus clients vals de descompte per utilitzar en cinc aparcaments públics de rotació situats a prop d’importants nuclis comercials de la ciutat.
Hi haurà dos tipus de vals de descompte; un d’una hora i un altre de 30 minuts. Amb aquests vals de descompte, la tarifa d’una hora d’aparcament quedarà en 0,95 euros, i la tarifa de 30 minuts se situarà en 0,50 euros. Aquests imports suposen un estalvi per a l’usuari, respecte al seu import oficial, del 60,5% pel que fa a la tarifa d’una hora; i del 58,3% en relació a la tarifa de 30 minuts.
Aquests nous imports suposen també una notable reducció en relació als vals de descompte ja existents. Concretament, els d’una hora s’han reduït un 28,5% i els de 30 minuts també s’han reduït en un 22%.
Aquests vals de descompte es podran fer servir en els aparcaments que ENGESTUR té a:


• Carrer de Quevedo
• Plaça de Manuel Valls
• Plaça dels Països Catalans
• Plaça de Pompeu Fabra
• Edifici El Viver


Fotografia: acte de signatura d’aquest acord de col·laboració per part de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, i el conseller delegat d’ENGESTUR, Tomás Vizcaíno.

Deixa un comentari