Publicat el 22/12/2021

Un cop més, l’Ajuntament fa una forta aposta per la cultura en el Cicle Cultural 2022 i ofereix una programació actualitzada amb projeccions de films i actuacions teatrals, musicals i de dansa per a tots els públics.

L’Ajuntament de Calella ofereix una oferta cultural extensa per recolzar el sector, un dels motors de la ciutat que ha estat castiga per la crisi que ha comportat la pandèmia per Covid-19.
El Cicle Cultural permet la seva recuperació i recupera, d’alguna manera, els moments de màgia i emoció que es viuen en un cinema o en un teatre amb la interacció del públic que hi assisteix.

Enguany, la Sala Mozart se sotmetrà a un període de reformes i només podrà acollir les dues primeres projeccions de la programació. Totes les altres projeccions cinematogràfiques, obres de teatre i actuacions musicals i de dansa es realitzaran al Teatre Orfeó i a la Fàbrica Llobet.

La inauguració anirà a càrrec de l’actriu calellenca Txell Botey i la seva companyia Teatre al Detall, el dissabte 2 de gener, amb l’obra La Motxilla de l’Ada; una història de superació apta per a tots els públics.
El cicle oferirà un espectacle per setmana fins el dissabte 2 d’abril.

Les entrades ja estam disponibles a través del  www.entrapolis.com i a la taquilla de la Sala Mozart de 17.00 a 19.00 h tots els dimecres. També es podran comprar a taquilla dues hores abans de l’espectacle sempre que no s’hagin exhaurit. Per a més informació, podeu contactar al telèfon 645 381 604.

A causa de la situació actual provocada per la Covid, s’haurà d’estar alerta sempre als possibles canvis que hi pugui haver i a les normatives de prevenció del Procicat. A l’arribada un acomodador/a els acompanyarà als seients preassignats; serà obligatori l’ús de la mascareta en tot moment; es recomana arribar amb 30 minuts d’antelació per fer l’entrada esglaonada; a l’entrada hi haurà dosificadors amb gel desinfectant; tant en les cues d’entrada com les de sortida és important guardar la distància de seguretat d’1,5 metres.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari