Publicat el 17/03/2021

La programació inclou vuit espectacles, i dues propostes familiars de Xarxa Argentona. Les entrades i abonaments es podran adquirir a partir del dimecres vinent, 24 de març, a les 11 del matí

La Sala d’Argentona ha presentat la temporada de primavera 2021 d’espectacles, que s’allargarà durant els mesos d’abril i maig. Després d’ajornar la programació durant els mesos de febrer i març a causa d’obres de millora del sistema de ventilació de l’equipament, la temporada de primavera començarà el proper 9 d’abril amb l’adaptació teatral de la novel·la La Plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda.

Supor al sector cultural local
La programació d’aquesta Temporada s’ha fet pensant en donar suport a artistes i professionals del sector cultural locals, i és per això que la majoria d’espectacles tenen participació argentonina. Passaran per l’escenari de La Sala propostes musicals com les de Carola Ortiz, que presenta el seu nou disc Pecata Beata (17 d’abril); 08310 (24 d’abril), un grup de músics argentonins creat expressament per l’ocasió; la Big Band Jazz Maresme & Jonathan Herrero (15 de maig) o la presentació del darrer disc de The Sey Sisters (8 de maig), que estaran en residència a la Sala.
Pel que fa al teatre, a banda de l’adaptació de La Plaça del Diamant també pujaran damunt l’escenari la història del camp de concentració d’Argelers amb Rastres Argelers (30 d’abril), la història de dues lesbianes en plena postguerra amb Una Llum Tímida (22 de maig) i els titelles de Javier Aranda amb Vida (29 de maig).

Entrades y abonaments
A partir del dimecres 24 de març, des de les 11 del matí, es posaran a la venda les entrades i abonaments, que podran adquirir-se bé des del web: entrades.argentona.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Argentona (c/ Gran, 59), sempre amb cita prèvia trucant al 673920064 (operatiu a partir del 22 de març), de 9 a 13 hores.

Tant l’opció de l’abonament – escollint un mínim de tres espectacles de temporada – com els descomptes per a col·lectius, faran que es pugui gaudir d’espectacles de gran factura i qualitat artística a preus molt avantatjosos.

Xarxa Argentona
Com sempre, els més menuts de la casa també podran gaudir de programació d’espectacles a través de les dues obres que acosta Xarxa Argentona a la Temporada de primavera. Es tracta de El pitjor viatge del món (11 d’abril) i Quan les nenes volen alt (2 de maig).

Mesures COVID-19
Davant el context de crisi sanitària actual, l’Ajuntament d’Argentona manté les mesures de seguretat sanitària implementades des de la passada tardor al recinte de la Sala:
– Ús obligatori de la mascareta
– Limitació d’aforament
– Control de temperatura en accedir al teatre
– Accés i sortida esglaonat i ordenat, seguint itineraris i circuits establerts, entre d’altres
Per a més informació de la temporada de primavera 2021 de La Sala podeu consultar el web www.argentona.cat/lasala2021.

 

Deixa un comentari