Publicat el 29/05/2019

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme desdobla la ruta de la tapa que se celebra a l’octubre a la capital maresmenca, i l’organitza també del 30 de maig al 9 de juny.

Segons informa el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, enguany l’associació organitza per tercer any consecutiu, i també per primera vegada a la primavera, la RUTA DE LA TAPA DE PRIMAVERA 2019, que tindrà lloc entre els dies 30 de maig i 9 de juny. El Gremi desdobla, doncs, la Ruta de la Tapa, que se celebrarà cada any en dues edicions: de primavera i de tardor.

La doble celebració de l’esdeveniment és la primera novetat d’aquest any 2019 pel que fa a l’organització de jornades gastronòmiques del Gremi. Durant els 11 dies de la Ruta de la Tapa de Primavera, els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir de 21 tapes, pinxos o montaditos especials i diferents en 21 establiments de la ciutat.

Com en les darreres edicions organitzades pel Gremi, el consum de begudes que acompanyen la tapa està obert a totes les marques de cerveses, vins, aigües i refrescos per tal de facilitar que qualsevol establiment de la ciutat hi pugui participar.

La segona novetat de l’edició d’enguany és l’ampliació del sorteig, que tindrà dos premis, en comptes d’un com fins ara. Per participar-hi cal enviar al Gremi d’Hostaleria una foto d’una tapa d’un establiment participant, entre els dies que duren les jornades de la tapa. Els guanyadors es publicaran al web del Gremi durant els 5 dies següents a partir del 10 de juny, i els premis consisteixen en una nit per a dues persones amb sopar i esmorzar inclosos, que ofereix l’Hotel Atenea Port Mataró, i una nit amb esmorzar inclòs per a dues persones, que ofereix l’Hotel Ciutat de Mataró.

L’objectiu del Gremi d’Hostaleria és fomentar la cultura de la tapa entre la ciutadania, elaborant tapes de qualitat i ben treballades i incloent una beguda, que podrà ser en format canya o quinto de cervesa de qualsevol marca o copa de vi blanc, rosat o negre, o un refresc per a aquelles persones que no vulguin consumir alcohol. El preu de la tapa serà el mateix que l’any passat, 3 € per tapa, beguda inclosa.

Els establiments participants aquest any són: Auto D’ara, Caminetto, El Montadito del Centre, Mundial, El Petit Racó, La Girella, L’Amagatall del Francjavi, Néstor Tapes, Nuus Restaurant, Tapa-vins, El Món del Jabugo, Cafè de la Plaça, Canaletes, Charleston, Gatzara, Iluro, I Quinze, L’Aventura, Mueta, Nou 2000 i Tubau Xarcuters.

Redacció La Clau

Deixa un comentari