Publicat el 05/07/2019

Els espectadors de les sessions d’aquesta quarta edició del Calella Film Festival han incrementat en un 25%

El Calella Film Festival 2019 va lliurar el passat dissabte 29 de juny al vespre els premis de la seva quarta edició i la pel·lícula romanesa del director espanyol Jesús del Cerro, Hawaii, es va emportar el premi a la millor cinta de la secció oficial ‘Low Budget’, per a films de menys de 500.000 euros de pressupost.

A la secció sense límit de pressupost, els ‘Creative Rosebud Awards’, la guanyadora va ser l’obra francesa Au poste!, del director Quentin Dupieux, que ha agradat molt al jurat de luxe que tenia el Festival, format per Jordi Frades, Santi Millan i Patricia Font.

Els guanyadors de la secció “Límit 48H”, la secció que premia curts enregistrats i editats en 48 hores, han estat un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual, amb Núria Tortosa com a directora.

La gala de cloenda, conduïda pels actors Juli Fàbregas i Jordi Díaz, ha comptat també amb la participació dels actors Santi Millan i Itzíar Castro, així com la presència de molts dels directors i actors nominats.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que va fer entrega dels dos premis principals, va donar les gràcies als organitzadors per “la qualitat i l’excel·lència del festival”. Va destacar que des de l’Ajuntament hem apostat sempre per la cultura en les seves diferents vessants artístiques i la cinematografia n’és una molt important de la qual no volem quedar al marge”.  Així mateix, va recordar que des de l’Ajuntament de Calella s’ha impulsat el Calella Film Office, on es treballa per portar rodatges a la localitat i esdevenir una ciutat plató.

Per la seva banda, l’Associació Rosebud d’Amants del Cinema, va valorar molt positivament l’expansió que ha desenvolupat en aquesta quarta edició cap a sales de cinema de Barcelona, Mataró i Arenys de Mar i preveu mantenir l’aposta per a futures edicions.

Es pot consultar la llista completa dels guanyadors al web del Calella Film Festival: http://www.calellafilmfestival.com

Deixa un comentari