Publicat el 12/01/2020

La Reparatruck és un servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics i bicicletes

El proper diumenge 19 de gener, de 10 a 13 hores, s’instal·larà a la plaça Nova La Reparatruck, un servei mòbil d’eines i mitjans necessaris i que compta amb personal qualificat que ajudarà a fer l’autoreparació de petits electrodomèstics o aparells mecànics, entre d’altres.

La Reparatruck consisteix en un servei d’assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics i bicicletes, gratuït per a la ciutadania. Dinamitzada per Solidança, aquesta itinerància es realitza amb el suport del Consorci de Residus del Maresme i l’Agència de Residus de Catalunya, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Es tracta d’un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions. L’objectiu és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d’hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents podran reparar elles mateixes el seu objecte amb l’ajuda dels mitjans que tindran a disposició.

En aquest inici de 2020 la Reparatruck visitarà Argentona una vegada al mes. Les properes cites seran els diumenges 16 de febrer al barri del Cros, i els diumenges 15 de març i 5 d’abril, a la plaça Nova.

Deixa un comentari