Publicat el 03/12/2021

Administra primeres i segones dosis contra la COVID-19 als majors de 12 anys i la dosi de reforç a les persones de 60 anys o més

A partir d’aquesta tarda la Regió Sanitària Metropolitana Nord compta amb un nou punt de vacunació poblacional (PVP) a Badalona. Està ubicat a l’Hospital Germans Trias (Can Ruti) i funcionarà totes les tardes, des de les 16 h fins a les 21 h, i els caps de setmana i festius de 9 h a 21 h.
Per accedir a aquest punt, cal fer-ho per la porta del nou edifici UCI, al costat de la cafeteria del públic. Els professionals que administraran les vacunes són de la Gerència Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut.
En aquest punt es posaran primeres i segones dosis contra la COVID-19 als majors de 12 anys que encara no s’hagin vacunat i la dosi de reforç a aquells col·lectius que els pertoqui: ara mateix, les persones de 60 anys o més.
El Departament de Salut recomana a la ciutadania que utilitzi el portal vacunacovidsalut.cat a l’hora de demanar cita per vacunar-se en els diferents PVP repartits pel territori.
La programació de cites “ajuda a planificar millor la vacunació, evita hores d’espera i, sobretot, s’avé amb el que ens demanen els professionals, als qui hem de cuidar i d’estar agraïts”, va assenyalar ahir el conseller de Salut Josep Maria Argimon.
Amb l’obertura del PVP de l’Hospital Germans Trias (Can Ruti), la Regió Sanitària Metropolitana Nord comptarà amb un total de 14 punts de vacunació, repartits de la següent manera:

Barcelonès Nord i Maresme

Hospital Germans Trias (Can Ruti). Nou edifici UCI. Carretera de Canyet, s/n. Badalona. Obert de dilluns a divendres a les tardes i caps de setmana i festius.

Centre Sociosanitari de BSA. Camí Sant Jeroni de la Murtra, 60. Badalona. Obert de dilluns a divendres a la tarda i els caps de setmana.

CAP El Maresme (Gatassa). Camí del mig, 36. Mataró. Obert tots els dies, matí i tarda.

Hospital de l’Esperit Sant. Av. Mossèn Josep Pons i Rabadà, s/n. Santa Coloma de Gramenet. Obert de dilluns a divendres a la tarda i els caps de setmana.

Vallès Oriental

CAP Corró d’Avall. Carrer Lledoner, 6. Les Franqueses del Vallès. Obert tots els dies de la setmana, matí i tarda.

CAP La Florida. Passeig de la Florida, 43. Santa Perpètua de Mogoda. Obert tots els dies de la setmana, matí i tarda

Vallès Occidental

CAP II Sant Fèlix. Ctra. Barcelona, 473. Sabadell. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.

CAP II Cerdanyola-Ripollet. C. Tarragona, s/n, cant. ctra. de Barcelona. Ripollet. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.

Consultes Externes de l’Hospital de Terrassa. Carretera de Torrebonica s/n. Terrassa.. Obert a les tardes i els caps de setmana.

Terrassa. Carrer del Castell, 25. Terrassa. Obre el 4 de desembre. Fins al 18 de desembre, obert els caps de setmana i festius i algunes tardes. Després, tot el dia.

Centre Cívic Montserrat Roig. Avinguda de Barcelona, 180. Terrassa. Obre el 13 de desembre. Obert de dilluns a divendres.

CAP Terrassa Est. Carrer de Ciudad Real 31. Terrassa. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.

CAP Sant Genís. Carrer Miquel Mumany, 11-19. Rubí. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.

CAP Valldoreix. Passeig Olabarria, s/n. Sant Cugat del Vallès. Obre el 4 de desembre. Obert els caps de setmana.

Redacció
Font: Àmbit Metropolità Nord CatSalut

 

 

Deixa un comentari