Publicat el 25/06/2021

En una roda de premsa a la sala noble del Centre Cultural Calisay ha detallat els actes programats per la festa Major i també dels principals programes previstos per aquest estiu com la Biblioplatja, el Fetsival de Jazz i la Rierada infantil

Els actes de Festa Major, que enguany tindrà lloc del 8 a l’11 de juliol, es concentraran en quatre espais que seran delimitats i amb aforament controlat per les restriccions i mesures de seguretat de la pandèmia.
Els espais seran el Centre Cultural Calisay, la nova zona coberta de la Riera i el pati de l’Escola Sinera que acollirà els concerts joves, com s’anomena la programació de les barraques joves de la platja.
També hi haurà altres activitats de carrer com la cercavila de gegants però amb restriccions especials.

Dídac Plana serà el pregoner de la Festa Major de 2021
La regidora Míriam Puig ha anunciat que l’esportista arenyenc Dídac Plana, porter de l’equip de futbol sala F.C.Barcelona, serà el pregoner d’enguany. El pregó no es farà des del balcó de la Casa de la Vila, sinó a l’espai de la nova zona coberta de la Riera.
Enguany hi haurà pirotècnica, no es farà la traca però hi haurà castell de focs.

La presentació de la programació també ha estat el moment per veure la portada del programa de festes. Es tracta d’un disseny de l’arenyenca Gina Bosch, que també ha fet la imatge que il·lustrarà el programa infantil d’estiu, una nova proposta de la regidoria d’Infància i Joventut que recollirà en una edició tota la programació infantil de tot l’estiu pels més petits.
Es farà una edició en paper del programa de Festa Major que es repartirà a totes les cases.
El programa infantil s’haurà de recollir a partir del 5 de juliol a l’Oficina de Turisme de la Plaça de la Vila.

Ja es visible al web municipal i l’app per mòbils tota l’agenda d’actes programats amb tota la informació complementaria. També des d’avui s’ha obert la venda d’entrades pel primer del concerts del Festival de Jazz, el concert de La Vella Dixieland  que s’anomena 40+1 atès que recupera el concert suspès l’any passat i que havia de commemorar els quaranta anys de la formació musical.

Exposicions i Biblioplatja
La directora del Museu d’Arenys, Neus Ribas ha intervingut pèr presentar les exposicions programades a les sales del Calisay i les Clarisses, que s’inauguraran divendres vinent; “Honor i Glòria al Calisay. En record a les destil·leries Mollfulleda” d’en Jaume Barangé i una mostra d’aquarel·les d’Antoni Colomer. De manera expressa s’ha referit la inauguració, el 4 de juliol, de l’exposició ‘ Estiueig de proximitat, 1850-1950’, un exposició preparada conjuntament pel Museu d’Arenys de Mar i el Museu de la Nàutica del Masnou amb la Diputació de Barcelona que serà al Museu d’Arenys fins al mes d’octubre.

La regidora també ha avançat que enguany la Biblioplatja recupera la seva activitat i tindrà tota una programació completa d’actes pels seus usuaris i també el cicle de xerrades mediambientals. Aquesta programació es podrà consultar al programa editat en paper per la festa Major i també a través de l’agenda municipal on-line.

Consultar actes Festa Major Sant Zenon: https://arenysdemar.cat/marc.php?id=1063

Deixa un comentari