La regidora de CiU, Lídia Martínez, deixa el seu càrrec al consistori de Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/11/2012

Lídia Martínez i Amado va entrar a l´Ajuntament de Vilassar de Dalt el 31 de gener del 2008, després de la dimissió de Joaquim Massa que va deixar el seu càrrec el desembre del 2007. Ara, després de cinc anys, s´ha acomiadat del consistori per motius personals i professionals deixant pas a la número 4 de les llistes de CiU Esther Sánchez Casero.
Lídia Martínez va néixer a Barcelona el 1964 i ja fa gairebé 15 anys que es va instal·lar a Vilassar de Dalt. El sector de l´assegurança ha marcat la seva vida professional però l´any 2008, després de la dimissió del seu company de partit, Joaquim Massa, es va introduir per primera vegada en el món de la política i ho va fer per la porta gran amb tres regidories: Comunicació, Via Pública i Habitatge. Tres anys després, les discrepàncies amb els pressupostos municipals pel 2011 van ser desencadenant del trencament del Pacte de Govern del qual CiU formava part. Després de la negativa de Lídia Martínez de donar suport al pressupost, l´alcalde en aquells moments, Llorenç Artigas, va anunciar que trencaven el pacte amb la formació nacionalista. A partir d´aquest moment Martínez, com a número 2 de CiU, ha continuat la seva tasca a l´oposició fins el passat dijous 29 de novembre quan va fer pública la seva decisió d´abandonar el seu càrrec de regidora per motius personals i professionals.

Deixa un comentari