La recaptació del Musical d’or, per a Càritas parroquial de Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/10/2012

L’Ajuntament de Vilassar de Mar va lliurar ahir a Càritas parroquial la recaptació de l’espectacle del Musical d’or de la passada Setmana de la Gent Gran. En total, 1.150 euros que l’entitat destinarà a la compra d’aliments de primera necessitat per a les persones més desfavorides.


L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Joaquim Ferrer, i la regidora de Serveis Socials, Família i Gent Gran, Núria Arasa, la presidenta de Càritas Vilassar de Mar, Teresa Capilla, acompanyada per dues voluntàries de l’organització, i alguns dels avis i àvies de l’espectacle del Musical d’or.


Càritas Vilassar de Mar té més de 30 anys d’història al municipi i funciona gràcies a la tasca de persones voluntàries que dediquen desinteressadament part del seu temps a ajudar els altres. La majoria de casos que atén els treballa conjuntament amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament oferint diferent tipus d’ajuda com ara menjar, roba de vestir i de la llar, productes d’higiene i neteja, així com joguines o estris per a nadons.


Càritas Vilassar de Mar té la seva seu al carrer Manuel Roca, 119. L’horari d’atenció al públic és els dimarts, de 15 a 16.30 hores.

Deixa un comentari