La Rambla acull aquest proper cap de setmana la 1a Fira Immobiliària de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/04/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presentat la 1a Fira Immobiliària d’aquesta ciutat, la qual se celebrarà durant els dies 13, 14 i 15 d’abril a la Rambla i que ha estat impulsada per l’Ajuntament amb l’objectiu de revitalitzar el mercat immobiliari badaloní. La presentació d’aquesta fira, celebrada al Badalona Centre Internacional de Negocis, ha comptat també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, i del gerent de Reactivació Badalona SA, Antonio Ainoza.


La 1a Fira Immobiliària de Badalona, que s’inaugurarà el proper divendres 13 d’abril, a les 18 hores, se celebrarà al passeig de la Rambla de Badalona. Es podrà visitar divendres, de 18 a 20 hores; i dissabte i diumenge, de 10 a 20 hores. L’objectiu és que els visitants coneguin tota l’oferta de promocions immobiliàries que actualment hi ha en aquesta ciutat


La fira ocuparà una superfície superior als 800 metres quadrats i comptarà amb 19 estands de diferents empreses i entitats. Concretament, hi haurà 12 estands de promotores immobiliàries, 2 d’entitats bancàries, 2 d’agents i gestors immobiliaris, 2 d’empreses de rehabilitacions i l’estand de l’organització. D’aquesta manera, els visitants tindran al seu abast durant tres dies i en un únic espai informació sobre projectes immobiliaris i altres productes del sector de l’equipament i serveis per a la llar.
Xavier Garcia Albiol, ha destacat que es tracta d’una iniciativa novedosa a Badalona que té com a objectiu revitalitzar aquest sector i donar a conèixer tota l’oferta de promocions immobiliàries que actualment hi ha al mercat en aquesta ciutat. 


“Des de l’Ajuntament hem volgut fer un pas endavant i prendre la iniciativa per intentar reactivar l’activitat econòmica en aquest sector”, ha explicat l’alcalde. “Som conscients que el moment és difícil perquè el necessari accés al crèdit per adquirir un habitatge s’ha restringit, i les facilitats no són les que eren”, ha afirmat Garcia Albiol. “però des de l’Ajuntament hem dedicit tirar endavant aquesta iniciativa després de parlar-ho amb la Federació d’Empresaris de Badalona i el Gremi de constructors, perquè estem convençuts que Badalona és una zona atractiva i ho serà més en el futur”.


L’alcalde ha remarcat que, “a diferència del que passa a altres ciutats, el mercat immobiliari a la ciutat està donant senyals de reactivació, un fet que implica que Badalona comença a generar confiança”. D’altra banda, l’alcalde també ha recordat que la millora de les comunicacions és un fet que pot acabar de convèncer als compradors i s’ha mostrat convençut que “una vegada passi el moment més dur de la crisi, el mercat immobiliari es revitalitzarà perquè és un mercat que funciona en clau local i Badalona té una situació privilegiada”.


La Fira està organitzada per l’Ajuntament badaloní, a través de Reactivació Badalona, i compta amb la col·laboració de la Federació Empresarial de Badalona i la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari