La quarta edició de la Llançadora a Mataró se centra en l’acompanyament als projectes d’innovació social
La Llançadora és un programa gratuït de suport i acompanyament de Mataró que té per objectiu accelerar els projectes empresarials de transformació social que actualment es troben en fase embrionària
L’Ajuntament de Mataró ha posat en marxa la quarta edició de la Llançadora. En aquesta ocasió, l’edició se centra en l’acompanyament al llançament de projectes d’innovació social per tal d’arribar a un públic més ampli, però mantenint la filosofia d’acollir projectes de transformació social i relacionats amb els valors de l’economia social i solidària. L’objectiu és accelerar els projectes detectats, oferint-los suport d’alt valor afegit i diferenciat a l’oferta existent per promoure la creació d’ocupació estable i de qualitat al territori.
Segons també informa el consistori masnoví, la Llançadora està adreçada a qualsevol persona emprenedora que tingui una idea de projecte i vulgui donar-hi forma. Així doncs, es dona la possibilitat de participar en un programa gratuït de suport i acompanyament per desenvolupar un projecte de negoci social transformador que actualment es trobi en una fase embrionària. S’ofereix formació especialitzada en diferents àmbits (economia i innovació social, model de negoci, comunicació i màrqueting, planificació econòmica i financera…). També es preveuen sessions individuals d’acompanyament de la implementació del projecte i visites a models referents i networking amb altres iniciatives del territori per crear sinergies i fomentar el treball en xarxa.
Les sol·licituds per participar a la quarta edició de la Llançadora es poden fer fins al 15 de juliol. Cal omplir el formulari de sol·licitud i fer-lo arribar a través de la seu electrònica o de les oficines d’atenció ciutadana.
La Llançadora de projectes d’Innovació Social està impulsada per l’Ajuntament de Mataró amb l’objectiu de promoure la cultura emprenedora de la ciutat, impulsant el desenvolupament de projectes amb impacte social al territori. Es tracta d’una línia d’actuació del projecte transversal “Innovació social a Mataró: motor de desenvolupament econòmic al territori”, emmarcat en el Programa de Projectes Innovadors i Experimentals del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).