Publicat el 09/07/2021

Durant la temporada d’estiu, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i també la UTE OCEAN, que s’ocupa de les tasques de salvament i socorrisme a la platja, fan arribar periòdicament a l’Ajuntament els informes sobre la qualitat de l’aigua i de l’estat de les condicions per al bany

Segons els resultats de la última anàlisi, la qualitat de l’aigua de la platja de Sant Vicenç de Montalt continua sent excel·lent.  Avui, divendres 9 de juliol, la bandera blava oneja a la nostra platja, no hi ha presència de meduses i l’onatge és feble. La temperatura de l’aigua és de 25º C i la de l’aire de 24º C.

Es recorda que els vehicles amb el distintiu de resident tenen zones d’aparcament exclusiu al carrer de la Pau.

Platja de gossos
Amb la nova temporada de bany, el pla d’usos de la platja permet que els gossos puguin estar-hi i banyar-se a l’espai delimitat per una tanca perimetral que trobareu a la zona de La Caleta.
En aquest espai, els gossos també poden fer servir la dutxa especial, que ajudarà a mantenir una bona higiene, tant a dins com a fora de la platja.

Les persones usuàries d’aquesta àrea hauran de complir-ne les normes d’ús: els gossos han de portar el xip i la placa identificadora; se n’han de recollir els excrements, com en qualsevol altre espai públic, i diluir-ne els orins amb aigua; els animals només poden estar dins l’espai delimitat i s’ha de fer servir la dutxa específica per a gossos, i en el cas dels animals potencialment perillosos han d’anar lligats i amb morrió.

 

 

Deixa un comentari