Publicat el 26/10/2019

El jurat del certamen Festival Sense Portes atorga a l’espectacle ‘Abandónate mucho’ el Premi Pom d’Or 2019

L’Ajuntament d’Argentona i el Col·lectiu Sense Portes han anunciat les dates de la propera edició del Festival Sense Portes, que se celebrarà del 22 al 24 de maig de 2020. Aquest certamen d’arts de carrer que s’ha consolidat plenament en el calendari cultural i festiu d’Argentona, ofereix durant un cap de setmana una fantàstica programació d’espectacles de carrer i arts escèniques que tenen lloc a diversos espais de la vila.

Pel que fa al darrer festival, celebrat el passat mes de juny, gairebé 300 espectadors van participar a la votació per escollir el millor espectacle del certamen. Un cop recollides les puntuacions del públic, el jurat ha valorat atorgar el Premi Pom d’Or a ‘Abandónate mucho’, de la companyia XL, una proposta farcida de música i molt d’humor que ironitza sobre l’amor romàntic. Així mateix, també s’informa que, entre totes les persones participants, la guanyadora d’un abonament per a la propera temporada de La Sala ha estat l’Elena Garcia.

A mida que s’acostin les dates de la propera edició s’anirà informant de les novetats i detalls del Festival Sense Portes 2020.

 

Deixa un comentari