Publicat el 10/03/2015

Més d´un centenar de dones empresàries i emprenedores es van donar cita el passat 7 de març, al Tecnocampus, Mataró, a la Jornada “Alimenta el teu negoci”. A la cita es van sumar figures de la talla de l´empresària Núria Basi, presidenta d´Armand Basi, o Montse Vilalta, directora de l´Escola Universitària del Maresme. Tampoc va faltar Ambròs Martínez, President PIMEC (Maresme i Barcelonès Nord).
La jornada va comptar amb un disseny de programa a manera de menú, perquè les assistents poguessin definir la seva pròpia recepta escollint entre diferents tallers i taules rodones. Els temes tractats van girar al voltant d’aspectes com a la cooperació, la innovació, el mateix fet d´emprendre i el networking.
Segons la responsable de l´organització, Laura Inés Fernández, aquesta ha estat
“una jornada organitzada per i per a dones empresàries. Amb un enfocament eminentment pràctic i amb l´objectiu que les assistents es portin idees i recursos per aplicar als seus propis negocis”.
La mateixa es va desenvolupar en el marc de les activitats pel dia internacional de la dona i va ser co-organitzada per la Diputació de Barcelona, l´Ajuntament de Mataró i l´associació de dones empresàries i emprenedores Dóna´t un impuls.
L´associació no té ànim de lucre i el seu objectiu és oferir suport per enfortir i impulsar negocis liderats per dones de la província de Barcelona. Dóna´t un impuls es va fundar fa un any i avui ja compta amb més de 70 associades.
Tal i com la presidenta de l´associació, Lorena Sánchez, afirmava “aquest és només un pas més dins del pla de desenvolupament de Dóna´t un impuls”. I en paraules de les assistents: s’ha de repetir!

Deixa un comentari