Publicat el 25/10/2019

A principis de novembre, entre el 6 i el 8, arriba una nova edició de les Jornades d’Ocupació que organitzen, anualment i conjuntament, els municipis d’Alella, el Masnou i Teià i que versen sobre l’ocupació

La conferència inaugural serà al Masnou i, enguany, es faran activitats tant al matí com a la tarda, per facilitar l’accés a persones desocupades, treballadores i estudiants.

La temàtica escollida per a aquesta edició té per objectiu entrenar els participants sobre diferents competències (habilitats). Així, els tallers (càpsules formatives) seran eminentment pràctics i la idea parteix d’un “gimnàs de competències” per “entrenar”, adquirir i millorar habilitats en les àrees de comunicació, orientació a l’objectiu, creativitat, i gestió del temps i de les emocions.

Aquests workshops s’adrecen a persones ocupades i desocupades dels tres municipis per tal que puguin millorar les competències transversals. A més, en tractar-se “d’entrenar” aquelles competències que es vulguin millorar, els assistents podran participar en totes aquelles càpsules formatives en què estiguin interessats, sense que hi hagi un itinerari obligatori.

Atès que les places són limitades, cal inscripció prèvia, que es pot fer posant-se en contacte amb el Servei Local d’Ocupació i on-line.

Deixa un comentari