La Policia Local identifica els autors de furts als comerços d’Arenys de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/01/2012

Una parella havia sostret perfums i altres objectes a diferents comerços de la vila amb una bossa folrada interiorment per eludir els sistemes d´alarma.
Sobre les 18.45 hores del passat divendres dia 13 de gener, l´encarregada d´un comerç d´Arenys de Mar va informar a la Policia Local que acabava de patir un furt. Minuts després, la patrulla va localitzar una dona que coincidia amb les característiques facilitades per la víctima a l´interior d´un altre establiment, per la qual cosa es va procedir a la seva identificació, detectant que comptava amb diversos antecedents per aquest tipus de fet i requeriments judicials.
Com que la sospitosa no portava cap efecte sostret a sobre, la Policia Local finalment la va deixar anar, però la va sotmetre a un seguiment per agents de paisà fins que aquesta es va reunir amb un home, el qual sí que portava diversos efectes procedents de furt. En concret, portava 4 flascons de perfum i altres objectes la procedència dels quals encara està pendent de justificació.
L’individu portava una bossa de dona que també li va ser intervinguda, l’aspecte exterior de la qual era completament normal, però que al seu interior portava un folre protegit per paper d’alumini que és freqüentment utilitzat pels delinqüents per evitar la detecció dels productes furtats en passar pels sistemes d’alarma dels comerços.
Donat que el valor dels efectes sostrets no supera els 400 euros, els fets són presumptament constitutius d’una falta penal,
per la qual cosa, tot i instruir-se diligències, no es va procedir a la detenció dels suposats autors que, tanmateix, hauran de comparèixer properament davant l’autoritat judicial competent per a l’enjudiciament dels fets.
La Policia Local vol agrair la col·laboració dels botiguers que faciliten la detecció d’aquest tipus de delinqüents i els demanen que els segueixin trucant immediatament en el moment que observin qualsevol persona en actitud sospitosa

Deixa un comentari