La Policia Local desallotja una festa il·legal al torrent d´en Daniel a Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/01/2012

Aquest dissabte al matí s´ha portat a terme una actuació policial en una finca particular ubicada al torrent d’en Daniel per desallotjar una festa il·legal de les denominades rave que ja s´havia repetit en diverses ocasions i els veïns de la zona ja havien traslladat les seves queixes al consistori i a la Policia Local
Quan els agents de la policia han arribat al lloc dels fets han trobat un grup d’unes 20 persones i 5 vehicles amb equips de so semiprofessionals celebrant una festa rave. Aquest fet ja s’havia repetit anteriorment i comunicat al propietari de la finca.
La policia ha realitzat els controls pertinents així com les proves d’alcohlèmia. Els assistents han marxat de forma pacífica després d’haver-los informat dels aspectes legals.
En aquesta actuació, la Policia Local ha comptat amb la col·laboració del Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Premià de Dalt.

Deixa un comentari