Publicat el 02/12/2016

La Policia Local estan treballant per tal que Vilassar de Mar sigui un poble encara més segur. D’aquesta manera, ha implementat un nou dispositiu de seguretat adreçat als comerços del municipi. Es tracta del Botó Vermell, una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes Android, que es podran descarregar de manera gratuïta, i que activarà una alarma silenciosa que connectarà l’establiment comercial amb la Policia Local en cas d’emergència. L’objectiu: guanyar minuts, que davant d’una emergència poden ser vitals.

Un cop es prem el botó, salta l’avís a la central de la Policia amb el nom, adreça i telèfon del comerç i es deriva una patrulla al lloc en el qual hi ha l’emergència. Mentrestant, un operador contacta amb el comerç per esbrinar més dades o si ha estat una falsa alarma. 

Tots els comerciants interessats en aquest nou servei poden descarregar-se el full de sol·licitud a través de la pàgina web municipal www.vilassardemar.cat (apartat tràmits). Un cop es presenti a l’Ajuntament, la Policia Local visitarà l’establiment per verificar les dades i ajudar al comerciant a activar l’aplicació mòbil al seu dispositiu. 

Aquest servei però, no s’oferirà a aquells establiments que estan obligats per llei a contractar un servei de connexió a central d’alarmes. Entre ells, queden exclosos entitats bancàries i locals de venda d’or, joieries i similars. 
Enllaç directe al formulari de sol·licitud:
http://www.vilassardemar.cat/actualitat/noticies/la-policia-local-posa-a-disposicio-dels-comercos-l2019app-boto-vermell

Deixa un comentari