Publicat el 20/05/2019

Els fets es van iniciar quan un ciutadà va trucar a la Policia Local informant que hi havien tres persones intentat obrir vehicles a la Via Octaviana

El passat 15 de maig, al voltant de les 01:40 hores, una dotació de la Policia Local de Vilassar de Mar va detenir a tres persones per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle. La col·laboració ciutadana va tornar a ser cabdal.
Els fets es van iniciar quan un ciutadà va trucar a la Policia Local informant que hi havien tres persones intentat obrir vehicles a la Via Octaviana. La patrulla de la Policia Local va localitzar les tres persones, les va identificar i els va trobar objectes que provenien dels vehicles que havien forçat.

Posteriorment, es va procedir a la detenció de les tres persones, que es van traslladar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar.
Dos dels detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs i l’altre va passar a custòdia del CNP.

La Unitat d’Investigació continua fent gestions per determinar si són autors d’altres robatoris amb força a l’interior de vehicle en poblacions veïnes

Deixa un comentari