La Policia Local de Vilassar de Mar deté dos individus per presumpte robatori amb força a l’interior de vehicles | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/03/2012

El dimecres 21 de març, la Policia Local de Vilassar de Mar va detenir dos individus com a presumptes autors de diferents delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles. La detenció es va produir a les 16.15 hores i la col·laboració ciutadana va ser cabdal per localitzar als detinguts.


La Policia Local va rebre l’avís que dos homes estaven mirant, de forma sospitosa, l’interior de vehicles estacionats al barri de la Xinesca, zona on habitualment estacionen les persones que fan surf a la platja. En arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar als dos individus a la Ronda Vilassar amb objectes procedents del robatori d’un cotxe. Davant la presència policial, els dos homes van intentar escapar sense èxit. Els detinguts, d´origen magrebí i domiciliats a Mataró, van ser traslladats a la caserna dels Mossos d’Esquadra i posats a disposició judicial.

Deixa un comentari