Publicat el 28/02/2019

A la persona detinguda se l’imputen delictes de conducció temerària, robatori, furt d’ús de vehicle i falsificació de document públic

El dimecres 27 de febrer, al voltant de les 05.10 h, una dotació de la Policia Local de Vilassar de Mar ha detingut una persona que conduïa una furgoneta de grans dimensions. A la persona detinguda se l’imputen delictes de conducció temerària, robatori i furt d’ús de vehicle, falsificació de document públic, ja que la furgoneta duia les plaques de matrícula doblades, danys i atemptat a agents de l’autoritat.
Els fets s’han iniciat a l’avinguda Lluís Companys, on els agents han advertit la presència de la furgoneta perquè el conductor ha fet un gir sobtat. Els agents han requerit al conductor que s’aturés, moment en què el conductor del vehicle ha començat la fugida a gran velocitat i amb risc per a la pròpia dotació policial i per a tercers.
La persecució ha tingut lloc per diferents carrers del municipi. Fins i tot, el conductor ha envestit el vehicle policial i l’ha colpejat per la part del darrere quan aquest l’ha avançat per detenir-lo, fins que la patrulla de la Policia Local ha aconseguit aturar el vehicle. El conductor de la furgoneta ha continuat la seva fugida a peu, fet que ha obligat als agents a perseguir-lo fins que ha estat detingut.

Deixa un comentari