La Policia Local de Vilassar de Dalt deté tres individus quan intentaven robar en una nau del polígon | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/08/2012

Tres persones d’entre 20 i 30 anys van ser detingudes la matinada del 21 d’agost mentre intentaven robar cablejat de coure i material elèctric d’una nau del carrer Dr. Ferran del polígon de Vallmorena.
La Policia Local va sorprendre in fraganti a quatre individus de nacionalitat magribina i residents a Mataró, mentre intentaven robar en una nau del polígon industrial que actualment no està en actiu i que es troba al carrer Dr. Ferran. També van intentar entrar sense èxit a la nau de l´empresa Roger´s de la qual en van malmetre la porta. L’objectiu dels lladres era el material elèctric i el cablejat de coure que hi havia a l’interior de la nau.
Dos agents de la Policia Local van sorprendre als lladres que en veure el cotxe patrulla van intentar fugir, un d’ells amb la furgoneta amb què operaven i els altres tres corrents. Els agents van poder interceptar la furgoneta i detenir-ne el conductor i agafar dos dels tres homes que van marxar corrents.
El vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal i els tres detinguts van passar a disposició judicial.

Deixa un comentari