Publicat el 30/12/2019

La crema de diferents contenidors ubicats a la zona dels Molins havia fet muntar un dispositiu policial per intentar localitzar els responsables

La Policia Local va interceptar ahir a les 19.15 hores els tres menors al carrer de Tàrrega amb la ronda de Sant Oleguer ja que coincidien amb la descripció facilitada per testimonis d’un dels incendis anteriors ocorreguts a la zona. Mentre estaven sent identificats, un veí va alertar que sortia fum d’un contenidor del carrer de Tàrrega, que s’estava incendiant i va haver de ser apagat pels Bombers.
Els nois van ser traslladats a comissaria per ser lliurats als seus pares i tutors legals després d’informar-los dels fets. La Policia Local ha enviat les diligències als Mossos d’Esquadra per posar-ho en coneixement de Fiscalia de Menors.

En els darrers dies, s’havien produït diferents incendis en contenidors ubicats al Camí dels Caputxins, el carrer del Dos de Maig o el carrer de Tàrrega, tots situats al barri dels Molins o carrers propers, per la qual cosa se sospitava que podien ser provocats per les mateixes persones.

Deixa un comentari