Publicat el 06/11/2018

La troballa es va localitzar després que el conductor del vehicle es donés a la fuga

La Policia Local va confiscar, el passat diumenge, 54 kg d’una substància estupefaent que podria ser haixix i que estava amagada en el maleter d’un cotxe.
A les 15.30 h, agents de la Policia Local van requerir al conductor d’un vehicle que s’aturés a la plaça de Granollers perquè portava els vidres davanters tintats. Enlloc d’aturar-se, el vehicle va fugir i la Policia Local va iniciar-ne la persecució.
A l’altura de la Via Europa amb el carrer d’Alemanya, el cotxe fugit va col·lidir amb un altre vehicle, sense causar ferits. El conductor va sortir del vehicle i va marxar corrent sent perseguit pels agents locals sense que el poguessin detenir.
La Policia Local va localitzar els 54 kg de droga a l’obrir el maleter del vehicle, que va ser traslladat a dependències policials. En la persecució al conductor del vehicle, que segueix fugit, un agent va resultar ferit greu en lesionar-se el braç. Les diligències iniciades han estat traspassades al Cos de Mossos d’Esquadra per la continuació de les investigacions.

Foto Policia Local: material confiscat que es trobava a l’interior del maleter del vehicle.

Deixa un comentari