La Policia Local de Canet identifica tres joves que feien pintades al carrer | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/04/2012

La matinada del 3 d´abril, agents de la Policia Local han aturat tres joves, que anaven amb moxilles i dessuadores amb caputxa. Després d´identificar-los, han escorcollat les motxilles i els han trobat un total de 18 esprais, que havien estat utilitzats feia poca estona, i restes de pintura a les mans.
La patrulla ha fet inspecció ocular per la zona i s´ha comprovat que hi havia pintades recents a diverses façanes. S´han trobat pintades, una d´elles de grans dimensions, davant el parc del Santuari de la Misericòrdia i a la plaça Colomer, a banda d´altres punts de la població.
Als tres joves se´ls pot aplicar l´Ordenança de Civisme, que preveu sancions per aquest concepte de fins a 400 euros. Quan es tracti de menors, se n´hauran de fer responsables els seus pares o tutors legals. L´Ordenança preveu també, que es puguin fer prestacions substitutòries a la sanció econòmica. En aquesta infracció, la mesura substitutòria seria la neteja de les pintades. En el cas de menors, l´Ordenança recomana aquesta segona opció, perquè l´objectiu final de la norma local és la conscienciació envers la falta comesa.

Deixa un comentari