Publicat el 12/06/2021

Detingut i investigat per un delicte contra la salut pública el responsable de la plantació

 Els fets van succeir el dia 1 de juny, al voltant de les 10.20 hores, quan la policia local va ser alertada per una columna de fum que provenia de l’interior d’un domicili a la urbanització de la Llobera de Cabrils.
Al lloc es van desplaçar un indicatiu policial i quatre dotacions de bombers que van confirmar que s’estava cremant part de la paret de la finca a causa d’un curtcircuit d’un aparell domèstic que hi havia al jardí.
Durant les tasques d’extinció del foc la Policia local va detectar una estança dedicada al cultiu de marihuana, amb làmpades halògenes, ventiladors, aires condicionats i un dipòsit d’aigua dedicats al cultiu, motiu pel qual es va avisar a la unitat d’investigació del Cos de Mossos d’Esquadra i a personal tècnic de la companyia elèctrica. Finalitzat el registre es comissen més d’un centenar de plantes d’un metre d’alçada en estat de floració i es detecta una connexió fraudulenta al fluid elèctric.

A l’operació es deté al responsable de la plantació i familiar del propietari de l’immoble, veí de Cabrils, que és investigat per un delicte contra la salut pública i per defraudació de fluid elèctric.

Deixa un comentari