La Policia Local d´Argentona intervé en dos nous robatoris de coure | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/10/2011

La Policia Local d’Argentona va realitzar aquest cap de setmana dues noves detencions relacionades amb robatoris de cablejat de diverses instal·lacions elèctriques.
Divendres a la nit un veí de La Pujada va alertar la policia
mitjançant una trucada telefònica en sorprendre tres individus d’origen subsaharià que manipulaven l’escomesa elèctrica del pou de la seva finca. Els agents van aconseguir detenir a dues de les persones, que carregaven en aquell moment una gran quantitat de cablejat elèctric, i que posteriorment van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció número 4 de Mataró.
Dissabte a la tarda, un vehicle patrulla de la Policia Local d’Argentona va detectar un turisme amb dos ocupants situat a una zona de bardisses altes propera a l’estació d’ITV, a la zona rural de Sant Miquel del Cros. Després de procedir a l’escorcoll del cotxe, es va trobar al maleter una gran quantitat de peces de plom i coure que els dos individus, sense antecedents penals, no en van poder justificar la procedència. Els agents, al no rebre cap explicació sobre l’origen del material i acollint-se al codi penal van procedir a la seva detenció i posar-los a disposició del jutge.
Aquestes dues actuacions es sumen a d’altres intervencions de la Policia Local d’Argentona a les darreres setmanes, avortant diversos casos de sostracció de coure i cablejat elèctric.


Des de l’Ajuntament d’Argentona es demana a tota la ciutadania la màxima col·laboració per evitar que es reprodueixin aquest tipus de delictes i es recorda que en cas de presenciar alguna escena sospitosa o veure personal no autoritzat manipulant instal·lacions elèctriques poden trucar a la comissaria de la policia local al 93 797 13 13.

Deixa un comentari