Publicat el 25/07/2022

Avui ha començat la instal·lació de la tanca perimetral de la platja i està previst que durant la pròxima setmana ja es pugui utilitzar

 

 

 

La platja de gossos de Badalona s’ubicarà durant aquesta temporada de bany a la platja dels Patins de Vela, en el tram situat darrere de la Piscina Municipal – Mireia Belmonte.
Avui han començat les actuacions per senyalitzar l’espai i la instal·lació de la tanca perimetral, que finalment serà mòbil per a possibilitar que pugui entrar la maquinària de neteja de la sorra a la platja. Està previst que l’adequació de la nova platja de gossos estigui enllestida en els pròxims dies i que la setmana vinent ja pugui ser utilitzada pels veïns i veïnes.

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal, Rosa Trenado, ha explicat que “finalment hem optat per ubicar en aquest indret la nova platja de gossos perquè el pla d’usos actual només ens permetia instal·lar-la aquí o a la platja de la Marina i considerem que aquest punt és millor, ja que és més cèntric i accessible per a la majoria de veïns de la ciutat”. Trenado ha remarcat que “es tracta d’un projecte pilot, fet que ens permetrà canviar la ubicació de la platja en les pròximes temporades si l’experiència d’enguany no reeixís”

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari