Publicat el 03/01/2016

El proper curs escolar 2016-17,  a Mataró, per raons demogràfiques,  hi haurà més alumnes d’ESO i menys nens i nenes de P-3. 

En els darrers anys de crisis,  les decisions del Departament d’Ensenyament han fet que moltes aules estiguin per sobre dels 25 alumnes a P-3 i a ESO. Ara ens diuen que caldrà tancar 4 o 5 grups.
Això, no és nou, fa temps que es coneix!!! I fa temps que des de la comunitat educativa es proposa aprofitar aquesta reducció d’alumnes a P-3 per  disminuir el nombre de nens i nenes per aula, o sigui,  conservar TOTS els grups actuals de P-3  i aprofitar per  baixar les ràtios i, per tant, millorar l’atenció dels alumnes a l’aula.

En relació als grups d’ESO, ara caldrà crear-ne 4 o 5. Tot i que fa anys que ho sabem, proposen enquibir-los de qualsevol manera en escoles, aparentment amb “nous projectes educatius”. No es veu clar!! No volem massificar encara més la ESO. S’ha de crear un nou institut a la ciutat i crear els espais i els projectes pedagògics adequats per els alumnes.
A la Plataforma li agradaria parlar de tot això i per aquest motiu organitza una trobada pel proper  21 de gener a les 19h                                        
Lloc: Al gimnàs de l´Escola Montserrat Solà 
Plaça dels Alocs, 1, 08301 Mataró, Barcelona
Teléfono:937 90 98 6
Organitza: Plataforma en defensa de l’ensenyament a Mataró

Deixa un comentari