La plaça de la Vila acull aquest diumenge, els actes solidaris de Llavaneres per la Marató | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/12/2012

L´organització fa una crida a la col·laboració amb el mosaic gegant, que es farà a les 13.30 hores, i que és la novetat d´aquest any
La plaça de la Vila de Llavaneres serà l´escenari, aquest diumenge 16 de desembre, d´una intensa jornada solidària amb motiu de la celebració de la Marató de TV3, que està dedicada a la lluita contra el càncer. Llavaneres per la Marató, l´entitat que organitza els actes de suport en el municipi, fa una crida perquè grans i petits col·laborin amb el mosaic gegant que es muntarà a les 13.30 hores a la plaça de la Vila. Per tirar endavant la iniciativa, l´organització compta amb la col·laboració d´entitats de la vila i també de l´Ajuntament.


Preneu-ne nota i participeu!
11.30 h. Xocolatada popular
 12.00 h. Assaig de la Flashmob de Gim Llavaneres
 12.15 h. Actuació a càrrec del grup Esperit de Joventut
 12.30 h. Flashmob de Gim Llavaneres
 13.00 h. Actuació a càrrec de la coral de l´Escola de Música de Llavaneres
 13.15 h. Actuació a càrrec de la Coral Sant Andreu
 13.30 h. Mosaic gegant
Durant tot el matí, tòmbola de joguines solidàries, karaoke solidari i venda de plantes. La venda de plantes serà possible gràcies a la col·laboració de Cultius Lloveras, que regala unes 800 plantes.
El mosaic 
Serà una de les novetats de la jornada solidària. Tots els participants, per un euro, alçaran una cartolina blanca i, totes juntes, formaran un llaç verd per simbolitzar l´esperança davant de la lluita contra el càncer. L´únic requeriment per participar-hi és dur una samarreta blanca.
Clàssics de la Marató
D´altra banda, com cada any, Gim Llavaneres prepararà una flashmob amb una coreografia fàcil perquè tothom que vulgui pugui ballar i aconseguir repetir un moment que cada any ha sigut molt emotiu.
Tampoc no hi faltarà un altre clàssic de Llavaneres per la Marató: la tómbola solidària de joguines amb les joguines recollides per les escoles. El dia de la Marató es podran adquirir a preus molt populars.
Mural solidari
Una de les noves propostes d´aquesta Marató 2012 és el muntatge d´un espai on es faran fotos a l´instant, que després formaran part del mural amb què Llavaneres col·laborarà en la campanya Planta-li cara al càncer. 
L´Escola de Música, també L´Escola Municipal de Música col·laborarà també amb els actes de la Marató de TV3 a Llavaneres. Els alumnes de cant coral de l´escola interpretaran dues cançons dels grups Teràpia de Shoc i Amelie, per amenitzar la gran jornada solidària del dia 16 de desembre.També hi col·laborarà Llavaneres contra el càncer i la Coral Sant Andreu.
Karaoke solidari
L´Agrupamemt Escolta (AE) Esclat ha confirmat també la seva participació amb la Marató de TV3. L´entitat organitzarà un karaoke solidari al llarg de tot el matí del 16 de desembre. Per 1 euro es podrà cantar una cançó!
Més col·laboracions
Entre altres col·laboracions, cal destacar la participació de Domènec Canal, DJ straw&berrry, que s´encarregarà de sonoritzar tots els actes de la Marató de manera gratuïta.
Escola Serena Vall
A l´Escola Serena Vall també volen col·laborar amb la Marató, i han decidit destinar-hi la recaptació que s´obtingui aquest divendres a la tarda, a la sortida de classe, amb la venda de coques casolanes, a càrrec de les famílies dels alumnes de 6è de primària. Aquesta activitat s´organitza durant tot l´any per recollir fons per a les colònies de final de curs però els diners d´aquesta setmana s´ingressaran en el compte solidari de TV3.
Pastorets solidaris
La Xarxa d´Espectacles Infantils i Juvenils ha confirmat també la seva participació. Com cada any, dedicaran la recaptació de l´espectacle infantil del mes de desembre a la Marató de TV3. L´espectacle tindrà lloc aquest diumenge mateix, a les 18 hores, a la sala polivalent d´El Casal; hi podrem veure Pastorets cap a Betlem.

Deixa un comentari