Publicat el 13/01/2017

La pista de patinatge Kinder Ice, que aquest any es trobava al Nou Parc Central, s´ha consolidat com una de les atraccions i punts de trobada principals d’aquest Nadal a Mataró. 
La botiga Kinder amb productes especials per Nadal, Kinderino i l´encantador ambient nadalenc i familiar de la pista han afavorit que s´hagin acostat a gaudir del patinatge sobre gel un total de 27.000 persones des de la seva obertura. Kinder Ice promou la diversió i l´esport en família i amb amics, sobretot en època Nadalenca. 

En aquesta ocasió, la iniciativa de l´Ajuntament de Mataró al costat de Kinder, el portar alumnes de col·legis de la zona, des de segon fins setè de primària, i gaudir de manera gratuïta de la pista de gel, ha obtingut un èxit rotund, tant és així que es varen veure obligats a ampliar l´horari de tarda per poder atendre totes les peticions de les escoles. I han participat més de 3.000 escolars.

Les pistes de gel Kinder Ice son un espai on compartir les Festes Nadalenques, gaudint de moments únics. Aquest any s´han instal·lat pìstes a Mataró, València, Alacant i Sevilla.

Deixa un comentari