Publicat el 22/07/2022

Serà a partir de divendres 22 i fins dimarts 26 de juliol, amb aforament limitat per tal d’evitar aglomeracions

 

 

 

Els veïns podran entrar de franc a les instal·lacions de la piscina municipal del 22 al 26 de juliol, com a mesura davant la nova onada de calor, la segona dels darrers dies. Com sempre, l’aforament màxim permès és de 150 persones, per tal d’evitar aglomeracions.

L’Ajuntament de Llavaneres ha decidit tornar a establir la gratuïtat de la piscina per als veïns de Llavaneres a causa de l’anunci de nova onada de calor per aquests dies. Aquesta mesura s’aplicarà a partir de divendres 22 i fins al proper dimarts 26 de juliol: hi haurà aforament limitat.

Les persones que vulguin entrar de franc a les instal·lacions hauran d’acreditar que estan empadronades al municipi, mostrant el DNI, el passaport o el carnet de conduir. Aquesta decisió ja s’ha aplicat en altres ocasions -l’última fa tot just una setmana-, per ajudar la població a seguir els consells d’autoprotecció per a les onades de calor. L’obertura de la piscina és una mesura excepcional per pal·liar els efectes d’aquest episodi meteorològic extrem.

Alerta

  • Precaució amb les persones vulnerables.
  • Recomanació de no realitzar activitats físiques a l’aire lliure entre les 11 i les 18 hores.

Davant l’episodi de calor i temperatures extremes, Protecció Civil aconsella hidratar-se sovint i evitar el carrer en les hores de màxima insolació. La hidratació ha de ser especialment freqüent en els col·lectius més vulnerables, com persones amb malalties cròniques, mainada i gent gran, encara que no tinguin sensació de set. Trobareu més consells d’autoprotecció en aquest enllaç.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari