Publicat el 15/07/2022

Serà a partir de divendres 15 i fins dimarts 19 de juliol, amb aforament limitat, en motiu de l’actual onada de calor

 

 

 

Els veïns podran entrar de franc a les instal·lacions de la piscina municipal a partir de divendres 15 de juliol i fins dimarts 19. L’aforament màxim permès és de 150 persones, per tal d’evitar aglomeracions. Amb motiu de l’actual onada de calor que avui han confirmat el Servei Meteorològic de Catalunya i Meteomar, el servei del Consell Comarcal del Maresme, l’Ajuntament ha decidit establir la gratuïtat de la piscina per als veïns de Llavaneres.

Les persones que vulguin entrar de franc a les instal·lacions hauran d’acreditar que estan empadronades al municipi, mostrant el DNI, el passaport o el carnet de conduir.
Aquesta decisió ja s’ha aplicat en altres ocasions, per ajudar la població a seguir els consells d’autoprotecció per a les onades de calor.
L’obertura de la piscina és una mesura excepcional per pal·liar els efectes d’aquest episodi meteorològic extrem.

Onada de calor
A partir de divendres 15, les temperatures, que fins ara han estat càlides, experimentaran un augment importat. La comarca del Maresme i tot Catalunya viuran una onada de calor. Aquesta és la previsió:

  • Divendres 15: màximes de 33 a 36 graus interior de la comarca i de 30 a 33 graus a la costa.
  • Dissabte 16: màximes de 35 a 37 graus interior de la comarca i entre els 33 i els 35 graus a la costa.
  • Diumenge 17: semblants a dissabte.
  • Aquesta situació s’allargarà fins el proper dimarts 19 de juliol.

Alerta

  • Precaució amb les persones vulnerables.
  • Recomanació de no realitzar activitats físiques a l’aire lliure entre les 11 i les 18 hores.

Davant l’episodi de calor i temperatures extremes, Protecció Civil aconsella hidratar-se sovint i evitar el carrer en les hores de màxima insolació. La hidratació ha de ser especialment freqüent en els col·lectius més vulnerables, com persones amb malalties cròniques, mainada i gent gran, encara que no tinguin sensació de set. Trobareu més consells d’autoprotecció en aquest enllaç.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

 

Deixa un comentari