Publicat el 13/08/2021

Els veïns podran entrar de franc a les instal·lacions a partir d’avui i fins dimarts 17 d’agost

Amb motiu de l’actual onada de calor l’Ajuntament ha establert la gratuïtat de la piscina pels veïns de Sant Andreu de Llavaneres. Aquesta mesura s’aplicarà des d’avui, divendres 13 d’agost, i fins el proper dimarts 17 d’agost, amb l’aforament limitat i les restriccions sanitàries establertes per la covid-19.
Les persones que vulguin entrar de franc a les instal·lacions hauran d’acreditar que estan empadronades al municipi, mostrant el DNI, el passaport o el carnet de conduir.

La proposta de la regidoria d’Esports sorgeix arran de l’activació de l’alerta per onada de calor ateses les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya i l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Així, l’obertura de la piscina és una mesura excepcional per pal·liar els efectes d’aquest episodi meteorològic extrem.

Davant l’episodi de calor i temperatures extremes, Protecció Civil aconsella hidratar-se sovint i evitar el carrer en les hores de màxima insolació. La hidratació ha de ser especialment freqüent en els col·lectius més vulnerables, com persones amb malalties cròniques, mainada i gent gran, encara que no tinguin sensació de set.
Trobareu més consells d’autoprotecció en aquest enllaç.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari