Publicat el 05/01/2022

Aquests dos reclams, La pianista Ester Lecha i el Circ d’Hivern de Lacam, creats per artistes del Masnou obren la temporada d’hivern de la sala de Ca n’Humet

 

La pianista masnovina Ester Lecha obrirà la programació gener-març de l’Espai Escènic Iago Pericot. Les entrades per a aquest concert i per a gairebé tots els espectacles programats a l’Espai Escènic es poden comprar o reservar a la plataforma www.quedat.cat

Lecha pujarà a l’escenari masnoví el diumenge 16 de gener, a les 12 h, per oferir un concert en el qual interpretarà peces romàntiques de la primera meitat del segle XIX, amb obres de Chopin, Beethoven, Liszt i Schumann.

Una setmana després, el públic podrà gaudir amb una altra creació artística de quilòmetre zero: el Circ d’Hivern de LACAM (Col·lectiu d’Artistes Residents al Masnou). Oferiran dues sessions que faran gaudir en família de l’univers del món del circ, la música en directe, el teatre i l’humor.
La primera tindrà lloc a les 19 h del dissabte 22 de gener. La segona, a les 18 h del dia següent, diumenge 23 de gener.

Caldrà esperar fins a finals de gener per gaudir de la primera obra dramàtica de l’any a la sala masnovina.
Serà el dissabte 29 quan el públic podrà veure Equus, de Cop de Teatre. Es tracta d’un text de Peter Shaffer inspirat per la notícia del crim perpetrat per un adolescent, qui va ferir sis equins amb un punxó.
El relat és gairebé detectivesc i es capbussa en la psicologia, les passions i els desenganys del jove i de la resta de personatges que ompliran l’escenari.

Dues setmanes després, el 13 de febrer, arribarà el torn d’Ovelles, de Flyhard Produccions.
El públic podrà divertir-se d’allò més amb la història de tres germans de Barcelona que reben com a herència 452 ovelles i no saben què fer-ne. Cada dia que passa perden diners alimentant-les. Hauran de posar-se d’acord per trobar una solució definitiva.

Després d’aquestes dues obres de teatre, la música feta al Masnou tornarà a aixecar el teló de la sala. El 18 de febrer hi haurà un concert guaridor: el Mantra Fest. Diversos intèrprets duran a terme el que es coneix com kirtan bhakti ioga, que és cantar amb el cor; el ioga de la devoció, la vibració i l’amor. De ben segur que, més que un concert, serà una creació única sorgida a partir del vincle que es generin entre músics i públic.
L’entrada d’aquest esdeveniment es podrà adquirir a www.eventbrite.es.

El ja tradicional Concert d’hivern de l’Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM) se celebrarà el 26 de febrer.
Els conjunts instrumentals i vocals de l’escola interpretaran temes vinculats a les músiques de protesta, amb un repertori variat pel que fa als estils, les èpoques i el gènere de les composicions.

Tempus serà la primera obra de teatre familiar que es podrà veure enguany a Ca n’Humet, el 13 de març. En Klaus, un vell rellotger, només diu “tempus”, però, amb l’ajuda d’una música original interpretada per un pianista, se les empescarà per parlar del temps i explicar la història dels rellotges a través d’un muntatge molt tendre i ple de poesia.

El cap de setmana següent arribarà el torn de la Mostra Biennal Iago Pericot.
Serà el 19 de març quan Clàudia Serrahima, Alicia Periz i Patrícia Hastewell Puig compartiran amb el públic les seves produccions de dansa i de teatre d’objectes.
No en va, la Biennal Iago Pericot és una iniciativa que té la missió de donar suport a les idees i projectes de companyies i professionals joves de les arts escèniques. Al llarg del 2021, diverses companyies i creadors han dut a terme una residència artística a Ca n’Humet. Aquest any 2022 ha arribat el moment de mostrar-les. Programa: programació gener-març de l’Espai Escènic Iago Pericot

Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l’Espai Escènic Iago Pericot – Ca n’Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari