La periodista i veïna de Premià de Dalt, M. Dolors Genovès, estrena aquesta nit a TV3 el seu nou documental, - Això no funciona... O potser sí?- | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/02/2012

El reportatge s´emet avui a l´espai “Sense ficció”, a les 21.50h
M. Dolors Genovès és la directora d´aquest treball audiovisual que s´aproxima a la realitat institucional, social, cultural i econòmica de les regions-estat que integren Bèlgica: Brussel·les, Flandes, Valònia i la comunitat germanòfona.
El documental estableix paral·lelismes entre les realitats d´aquest país, la de Catalunya i l´europea a partir d´elements com ara la llengua o l´organització política de l´estat belga. A través de múltiples entrevistes a persones del món acadèmic, polític i a dues famílies del país, els espectadors de TV3 coneixeran aquesta nit el trencaclosques d´un país europeu federal, Bèlgica.
La periodista és l´autora també del documental “Adéu espanya” en què comparava Grenlàndia, Escòcia i el Quebec amb el nostre país, Catalunya, i valorava quina salut té el debat de la independència.

Deixa un comentari