La patinadora Llavanerenca Anna Rabassa aconsegueix la quarta plaça en el campionat d´Espanya infantil | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/10/2012

Els Clubs de Patinatge Artístic de Caldes i de Llavaneres informen dels resultats d´Anna Rabassa i de novetats en els entrenaments
Reproduïm la nota de premsa que ens han fet arribar els Clubs de Patinatge Artístic de Caldes d´Estrac i de Sant Andreu de Llavaneres respecte la classificació de la patinadora llavanerenca en el campionat estatal.
La patinadora infantil del Club de Patinatge Artístic Caldes d’Estrac, Anna Rabassa, assoleix la 4a plaça al Campionat d’Espanya Infantil 2012, de patinatge artístic, celebrat els dies 19 i 20 d’octubre al pavelló de Gorostiza, Barakaldo.
Aprofitem per informar-vos que el Club de Patinatge Artístic de Llavaneres ha canviat els dies d’entrenament. Aquest curs 2012-2013, són els dilluns i dimecres de 17 a 19h, a la pista poliesportiva de l’Institut de Llavaneres (entrada per Camí de Can Caralt).
Com a novetat, aquest curs hem iniciat el patinatge com a activitat extraescolar a l’escola Labandària. Aquesta activitat està oberta a tothom. No cal ser alumne d’aquesta escola.
Des del club us animem a conèixer més de prop el món del patinatge.
Informació i inscripcions
Als telèfons 639 692 199–93 791 16 22. Personalment a la pista poliesportiva de l’Institut de Llavaneres, els dilluns i dimecres de 17 a 19 h. I a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, els matins de dilluns a divendres.

Deixa un comentari