Publicat el 09/09/2020

L’acte d’inauguració i benedicció s’ha celebrat el dimarts 8 de setembre amb Mn. Vicenç Mira i els feligresos de la parròquia

La Parròquia de Santa Maria, ubicada al Carrer de l’Església, 37 de Caldes d’Estrac, ha instal·lat un nou columbari amb l’objectiu de recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat.
El dimarts 8 de setembre s’ha celebrat l’acte d’inauguració i benedicció amb els feligresos de la parròquia. Mn. Vicenç Mira ha beneït el nou espai sagrat de columbaris i ha celebrat una missa per als assistents. Aquest nou conjunt de columbaris de la parròquia ajuda a conservar el record i la pregària dels familiars i de la comunitat cristiana. Així, els seus familiars i feligresos poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un espai sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per a ells.
El columbari està ubicat al costat de la nau central i ofereix tres modalitats: l’individual amb espai per a una única urna; el petit per a dues i el mitjà amb capacitat per a quatre urnes. La seva cèntrica ubicació facilita les visites dels familiars i dels feligresos que desitgin seguir vinculats a la seva fe cristiana.

Els columbaris
L’espai sagrat de columbaris de la Parròquia de Santa Maria ofereix la custòdia d’urnes de forma gratuïta per un període de 3 mesos. Una vegada transcorrin els 3 mesos gratuïts, l’usuari pot recuperar la seva urna sense cap cost o contractar qualsevol de les concessions de columbaris disponibles.
En aquest sentit, poden escollir entre el lloguer mensual d’una urna per 19,30€ (IVA inclòs), subjecte a una permanència de tres mesos, el lloguer anual amb un cost total de 193€ (IVA inclòs) o la concessió per a 25 anys a partir de la introducció de les cendres amb el manteniment inclòs durant 5 anys per 2.420 € (IVA inclòs).

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari