La parella de turistes de qualitat visita el Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/10/2011

Costa de Barcelona-Maresme és la destinació de la província de Barcelona que disposa de més establiments i més serveis de turisme acreditats amb el segell de qualitat SICTED. Els propers 3, 4 i 5 de novembre, una parella de turistes, contractada per la Diputació de Barcelona per recórrer i comentar els establiments SICTED, arribarà al Maresme.
La feina de la parella de turistes de qualitat és visitar llocs (platges, museus, centres d´interès turístic, espais naturals, establiments….) que estan certificats amb el distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) i comentar diàriament a les xarxes socials les seves experiències. Les impressions que s´enduran les visitants de la nostra comarca es pot seguir al web:
http://www.turistesdequalitat.com/
Aquesta parella arribarà al Maresme el dijous 3 de novembre i al llarg del dia visitarà establiments i espais de Sant Andreu de LLavaneres, Arenys de Munt, Calella i Santa Susanna. El divendres començaran el seu recorregut a Santa Susanna  i després es traslladaran a Malgrat de Mar i Pineda de Mar. El dissabte tancaran la seva estada a la destinació Costa de Barcelona-Maresme visitant Mataró.
El divendres, a les 10.00h, el president del Consorci de Turisme, Jaume Borrell, donarà la benvinguda a les turistes i les acompanyarà en la seva visita al museu de la pagesia (Santa Susanna) que s´inaugurarà aquest mes de novembre.
Aquesta original promoció dels establiments i serveis que compten amb l´acreditació SICTED és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que és qui ha impulsat a la província la implantació d´aquest segell de qualitat que cerca la millora de les detinacions turístiques. A nivell estatal el promou Turespaña i la Federación Española de Municipios y Províncias (FEMP). El Consorci de Promoció Turística és qui el supervisa al Maresme.

Deixa un comentari